Drone-foto2.jpg
kavelkaart_2017-12-06-01.jpg

Mooi Wonen - Repelakker

Dit nieuwbouwplan is gelegen in Zeeland (Noord Brabant), gemeente Landerd. Totaal omvat het project 8 woningen, verdeeld over:

  • 8 Koop woningen  | prijsrange € 260.000,= - € 276.500,=

Op dit project was het KoopLater programma "Woon nu, Koop nu én Later" beschikbaar

Door de succesvolle ontwikkeling van ons project Nieuwe Oogst - Repelakker, is in een opvolgende realisatieovereenkomst getekend tussen KoLat Wonen en gemeente Landerd. Aanvullend op het vorige woon/KoLatprogramma is nu gekozen voor 8 twee-onder-een-kap woningen op grotere kavels en aanzienlijk ruimtelijker ligging binnen het plan Repelakker. Voor alle kopers was het KoLat programma "Woon nu, Koop nu én Later" beschikbaar. Hierdoor maakt KoLat Wonen de woningen beter financierbaar en genereert eveneens lage maandlasten. En dat zónder concessie te doen aan het woongenot. Binnen enkele maanden na ondertekening van de realisatieovereenkomst waren alle woning verkocht en is Cornelissen Aannemingsbedrijf, tevens gevestigd te Zeeland, in juni 2018 aangevangen met de bouw. Oplevering heeft plaatsgevonden in januari 2019.

Heeft u ook nog woon- en/of huisvestigingsvraagstukken open staan en een grondpositie tot uw beschikking? Of vragen over ons KoLat Programma? Wij gaan graag met u in gesprek. Klik hier voor alle contactopties

DE WONINGMARKT VERANDERD

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven