Wonen aan het Aa-dal - Heeswijk-Dinther

(Voormalig Varpo-terrein, gelegen achter Hoofdstraat 81, richting Aa-dal)

ScreenHunter_1124-Mar.-31-14.13.jpg
kavelplan-aa-dal-website.png

Op de hoogte blijven van dit plan?

Op dit moment zit de woningbouwontwikkeling in de fase "wijziging bestemmingsplan". Deze procedure hopen we winter 2022 af gerond te hebben. Indien er zienswijzen/bezwaren op het bouwplan worden gemaakt zal dat leiden dat de procedure langer gaat duren. In het najaar 2022 zal hieromtrent meer duidelijkheid zijn.

Ontwerp kavelplan:

Het plan omvat een diversiteit aan woning(bouw)keuzes en kavelgrootte. Zo zijn kavelnr’s 1 t/m 7 bestemd voor projectmatige woningbouw, type hoek- en tussenwoningen (blauwe vlakken zijn KoopLater woningen), kavelnr’s 8-11-12-13 zijn bestemd voor vrijstaande woningen i.c.m. zelfbouw, kavelnr’s 9-10-14-15 zijn bestemd voor projectmatige woningbouw, type tweekappers en tot slot zijn de kavelnr’s 16 t/m 19 bestemd voor projectmatige bouw, type gelijkvloerse patio-woningen. Beelden van de projectmatige woningen zijn nog niet beschikbaar en volgen pas op moment dat start verkoop nadert. Ook dan pas zal bekend worden hoe de verkoopprocedure exact eruit komt te zien.

Medio oktober/november verwachten wij een volgende update.  Ondertussen kan jij je alvast aanmelden als geïnteresseerde en ontvang als een van de eerste per e-mail toekomstig relevant nieuws rondom de voortgang.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE WONINGMARKT VERANDERD

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven