Zelf bouwen óf verbouwen - Escharen

(Voormalig NAS-terrein, gelegen op de hoek Beerschemaasweg-Veldweg)

Start verkoop - informatiebijeenkomst zaterdag 4 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur op projectlocatie

Start verkoop - informatiebijeenkomst zaterdag 4 mei van 10.00 tot 12.00 uur projectlocatie (Beerschemaasweg 54)

Op de hoek van Beerschemaasweg/Veldweg te Escharen gaan we zaterdag 4 mei 2024 officieel in verkoop tegelijk met een informatie bijeenkomst op locatie. Aanbod bestaat uit 4 zelfbouwkavels en de bestaande boerderij welke is gesplitst in twee delen, dus twee twee-onder-een-kap woningen. Aankoop van gehele boerderij met beide kavels is ook mogelijk

Verbouwen
De bestaande boerderij is geschikt om te verbouwen naar een voor jou geschikte woning met hedendaagse woonstandaard. De "achter"boerderij is toegankelijk via een eigen oprijlaan uitkomend op de Beerschemaasweg en heeft een kaveloppervlakte van ca. 1046m2. De "voor"boerderij behoudt het adres Veldweg 46 en heeft een kaveloppervlakte van ca. 789m2.
Heb je serieuze interesse in een (of beide) van de boerderijdelen? Kom dan de boerderij bezichtigen op zaterdag 4 mei tussen 10 en 12 uur.

Zelf bouwen 
Tevens aan de Beerschemaasweg liggen de 4 bouwkavels en zijn geschikt voor twee twee-onder-een-kap woning en twee vrijstaande woningen, garage geschakeld. Kavelgrootte ligt tussen ca. 360m2 en ca. 436m2.

Download onderstaand de kavelkaart

Verkoop bij openbare inschrijving
Zowel de 4 bouwkavels alsmede de boerderij 2-onder-1 kap woningen worden verkocht middels een openbare inschrijving. De procedure, proces en (prijs)informatie kan je onderstaand downloaden.

De verkoop gaat via Bernheze Makelaars. Makelaars Bart Pittens (Boerderij - 2-onder-1 kap woningen) en Sem Cornelissen (4 zelfbouwkavels) staan voor jou klaar om vragen te beantwoorden. Telefonisch bereikbaar via kantoornummer 0413-243818 en per e-mail nieuwbouw@bernheze.nl

 

DE WONINGMARKT VERANDERD

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven