Oorsprong bedrijfsnaam “KoLat Wonen”

KoLat kent zijn oorsprong uit het woord KoopLater. KoopLater is ons uniek woon-/koopmodel waarbij consumenten alvast gaan wonen en later de woning (gefaseerd) gaan kopen. Het KoopLater programma is ontwikkeld voor een sterk groeiende doelgroep die tussen wal en schip is beland of gaat belanden. “Te arm voor een koopwoning, te rijk voor sociale huurwoning” en tegenwoordig ook steeds vaker "te arm voor particuliere huur" door de strenge verhuurvoorwaarden.  Meer dan 500.000 inwoners van Nederland behoren tot deze groep.

Wonen kent zijn oorsprong dat wij de KoopLater woon-/koopvorm(en) toepassen op nieuwbouwwoningen die wij zelf ontwikkelen, realiseren en exploiteren. Dus naast het woongenot, leveren wij ook het woonbezit.

KoLat Wonen Team

Door het vakkundig bundelen van krachten, kennis en ervaring uit diverse disciplines woningbouw ontwikkeling, bouw, financiële, makelaardij en vastgoedmarketing, heeft dat geleidt tot een succesvolle samensmelting van het KoLat Wonen Team.

foto HD 2019
Edwin-profielfoto

ing. E.G. (Edwin) van Tilburg

 

Edwin is sinds 1999 actief in de financieringsmarkt voor vastgoed, makelaardij alsmede vastgoedmarketing. Zijn kennis en ervaring bracht dan ook uiteindelijk het KoopLater programma en processing. Edwin is uw eerste aanspreekpunt. contact

Peter van Oers

ing. H.M.P.J. (Peter) van Oers

 

Peter is sinds 1989 actief in de ontwikkel en bouwsector. Zijn kennis en ervaring, te samen met Wilson, leidt er toe dat onze KoopLater woningen best passend worden geïntegreerd in de totale planontwikkeling.

WebFoto-zakelijk-Wilson

W.M.M.M. (Wilson) Bosch

 

Wilson is sinds 1989 actief in de bouwsector. Zijn kennis en ervaring, te samen met Peter, leidt er toe dat ons Kooplater programma gekoppeld wordt aan prachtige betaalbare en financieel haalbare woningen.

Edwin, Peter en Wilson hebben een team van ruim 20 personen achter zich staan. Daarnaast beschikt KoLat Wonen op landelijk niveau over een professioneel netwerk. Middels onderscheidende ketenintegratie wordt het totale KoLat Team per project/locatie tot stand gebracht.

DE WONINGMARKT VERANDERD

Wilt u op de hoogte blijven van nieuw ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven