Jij ook betiteld als "Te arm" voor een koopwoning, "te rijk" voor een sociale huurwoning? Wat is dan je alternatief? KoLat-en!

Je streeft naar een woning of appartement aan te kopen maar je krijgt onvoldoende hypotheek omdat je persoonlijke en/of financiële situatie (nét) niet past binnen de huidige hypotheekregels. Met de wetenschap dat een hypotheeklast (netto) lager is dan huur en bij woningbezit je vermogen opbouwt, snappen wij dat dit tot verbazing en frustratie leidt.  Je kunt jou wooncarrière enkel beginnen of voortzetten in een (dure) particuliere huurwoning omdat je sowieso niet in aanmerking komt voor een sociale huurwoning. Daarnaast kent de woningmarkt vaak een zeer beperkt aanbod van particuliere huur in je gewenste woonplaats. Je bent dus 'te arm' voor een koopwoning en 'te rijk' voor sociale huurwoning. Kortom; je valt tussen wal en schip.

'KoopLater woning', 'KoopLater programma', 'KoLat-en'. Nieuwe namen en begrippen voor de woningmarkt

KoLat Wonen ontwikkeld, realiseert en exploiteert door heel Nederland nieuwbouw woningen en appartementen. Een belangrijke missie hierbij is om jou als consument een betaalbare en financieel haalbare wooncarrière te bieden zonder continue te moeten verhuizen. KoLat Wonen heeft namelijk diverse unieke koopLater programma's voor jou beschikbaar. Afhankelijk van je koopkracht (KoLatKracht) stroom jij in een nieuwbouwwoning of appartement uit ons aanbod en groei je uiteindelijk direct óf geleidelijk door tot volledig eigendom. Het tempo van ingroeien wordt bepaald door jou/jullie toekomstige koopkrachtstijging voortvloeiende uit periodieke verbeteringen in je/jullie persoonlijke en/of financiële situatie.

Kolaters-KoopLater

Ben jij een KoLat-er?

Om te bepalen of jij een KoLat-er bent, dien je de zogenaamde “KoLat-Scan” door ons te laten uitvoeren. De scan geeft ons in grote lijnen inzicht van jou/jullie persoonlijke situatie en financiële koopkracht. Op basis van deze gegevens krijgen wij een duidelijk beeld van je/jullie wooncarrière en ontvang je vervolgens van ons terugkoppeling alsmede ons beschikbaar passend woningaanbod. Wij laten jou de keuze(s) zien, jij kiest uiteraard zelf.

 

Jouw privacy instellingen

Kolat Wonen hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Privacy policy | Sluit deze melding

Pin It on Pinterest