Skip to content

Wooncrisis voor middeninkomens

Telegraaf, 23 januari 2017; Door strengere regels voor gesubsidieerde huurhuizen, hogere drempels voor hypotheken en de verwachte bevolkingsgroei wordt het voor hardwerkende Nederlanders met een lager middeninkomen schier onmogelijk om onderdak te vinden waarschuwt het Planbureau.

Vooral starters, zoals huurders die willen kopen, dreigen langzaam in de knel te komen op de woningmarkt.

De Tweede Kamer slaat al langer alarm over de groep die tussen wal en schip valt. Minister Blok gaat als eerste stap wethouders de mogelijkheid geven om ook voor de groep middeninkomens speciale gebieden aan te wijzen waar huurwoningen moeten komen. Dit gebeurt nu al in de sociale huursector.

 

Beste Wethouders,

Mocht bovenstaande op uw agenda staan en bent u op zoek naar de ideale oplossing?  Onze unieke “KoopLater” woningen en regelingen zijn de absolute oplossing voor middeninkomens die tussen wal en schip (gaan) vallen. Door toepassing van ons KoopLater concept biedt u niet alleen middeninkomens een perfecte oplossing maar heeft direct ook zijn functionaliteit in doorstroming van uw woningmarkt en verspreidt plaatsen van statushouders, “1+1 = 3”. Gemeente Landerd ging u al voor. Wat gaat u voor uw gemeenschap doen?

Neem contact met ons op en wij informeren u graag wat u kunt doen om succesvol uw doelstellingen te bereiken.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Jouw privacy instellingen

Kolat Wonen hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Privacy policy | Sluit deze melding

Pin It on Pinterest

Scroll To Top